2/9/13

Πλακώθηκαν στην Αχαρνών

 
Απογευματινές ώρες προχθες (31-8-2013), στη συμβολή των οδών Στρ. Καλάρη και Αχαρνών στα Κ. Πατήσια ομάδες οπαδών ΑΕΚ και  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που κινούντο προς γήπεδα διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων, διασταυρώθηκαν και συνεπλάκησαν μεταξύ τους με εκατέρωθεν ρίψεις πετρών, καρεκλών και άλλων αντικειμένων.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και Δ.Ε.Λ.Τ.Α.) επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν πέντε (5) άτομα από τους εμπλεκομένους στα επεισόδια. Πρόκειται για πέντε (5) ημεδαπούς ηλικίας 19 έως 32 ετών.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων φθορών, της αντίστασης, και της παράβασης των Νόμων «περί όπλων» και «περί εξωσχολικού αθλητισμού».
Στο χώρο των επεισοδίων και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κράνη μοτοσυκλέτας και μία (1) μεταλλική ράβδος.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.