27/3/14

Έπεσε πάνω στους κλέφτες της


Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης-Αγίου Παύλου, δύο ομογενείς ηλικίας 37 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Κλοπή».
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (26-03-2014), 43χρονη ημεδαπή, η οποία επέστρεφε στην οικία της στην περιοχή της Άνω Πόλης, αντιλήφθηκε αρχικά στην είσοδο της οικοδομής την ύπαρξη δύο αγνώστων ατόμων, ενώ αργότερα, διαπίστωσε ότι η πόρτα του διαμερίσματός της έφερε ίχνη διάρρηξης.
Κατά τη διαδρομή της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος προς το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου επρόκειτο να καταγγείλει το περιστατικό, η 43χρονη συνάντησε εκ νέου τους δύο άγνωστους άνδρες, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος για την ύποπτη συμπεριφορά τους.
Ακολούθησε προσαγωγή των υπόπτων, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε ήταν πράγματι οι δράστες της διάρρηξης και κλοπής από το διαμέρισμα της καταγγέλουσας, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ο φορητός Η/Υ της 43χρονης και διαρρηκτικά εργαλεία, οπότε και συνελήφθησαν.
Επίσης, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο 33χρονος, τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, διέρρηξε επιπρόσθετα ένα κατάστημα (καφέ), στο κέντρο της πόλης και ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικά ποσά, ένα φορητό Η/Υ και διάφορα αντικείμενα.