23/7/14

Η περιφορά Σιμόπουλου στις Εσωτερικές Υποθέσεις

Τον πήγαν στη Θεσσαλονίκη με ιδιοκτήτη γερανοφόρων!
Τι δουλειά έχει ένας γραμματέας δημοσίων έργων να φωτογραφίζεται στα γραφεία των Αδιάφθορων? Καμία απολύτως, ακόμη και αν στο βάθος καραδοκεί ο ίδιος να εκλεγεί Βουλευτής Θεσσαλονίκης. Και πόσο μάλιστα όταν ανάμεσα σε ένστολους με πολιτική περιβολή διακρίνουμε μέσα στις Εσωτερικές Υποθέσεις και έναν ιδιώτη που δραστηριοποιείται σε επιχείρηση με γερανούς στη συμπρωτεύουσα    Από αριστερά ο Ρούμκος Θεόδωρος υποδ/ντης Εσωτερικών Υποθέσεων Β. Ελλάδος, ο διοικητής της ίδιας υπηρεσίας Ανεστίδης,  ο ΓΓ Σιμόπουλος, ο Κούπκας Γεώργιος με το ροζ πουκάμισο [βλέπε γερανούς] και  δίπλα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ κ. Δαγκλής. Μα αν δεν κάνουμε λάθος ο κ. Ανεστίδης στο παρελθόν είχε και ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την Αντιτρομοκρατική. Ποιοί διακινδυνεύουν να τον εκθέτουν έτσι με φωτογραφίες?
Με το κ. Βάκρινο [άσπρο μπλουζάκι]  διοικητή των  ΜΑΤ. Μα αν δεν κάνουμε λάθος τόσο οι Εσωτερικές Υποθέσεις αλλά όσο και τα ΜΑΤ στεγάζονται σε ιδιωτικά κτήρια και όχι της ΕΛ.ΑΣ, άρα για ποια "αναβάθμιση" μιλάτε?
Το κείμενο και οι φωτογραφίες από τη σελίδα του Δημήτρη Δαγκλή στο facebook.
"Ομάδα εργασίας του Συνδυασμού μας, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κύριο ΣΙΜΟΠΟΥΛΟ Στράτο, επισκέφτηκαν τις κτηριακές εγκαταστάσεις οπού στεγάζονται η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας.
Σκοπός των επισκέψεων είναι η ενημέρωση από τον Συνδυασμό μας σε πραγματικό χρόνο όλων των συναρμόδιων φορέων προκειμένου να επιτευχθεί η ουσιαστική αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη και να γίνουν εφάμιλλες των σύγχρονων Αστυνομιών.
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων η ομάδα εργασίας που αποτελούνταν από τους ΔΑΓΚΛΗ Δημήτριο, ΚΑΜΠΟΥΡΗ Αναστάσιο και ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ Βασίλειο συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Δ.Α.Ε.Θ. Α/Δ κ. ΒΑΚΡΙΝΟ Κωνσταντίνο και τον Διευθυντή της Υ.ΕΣ.Υ.Β.Ε. Α/Δ κ. ΑΝΕΣΤΙΔΗ Κωνσταντίνο."