3/1/15

Είδε τη φρίκη του Ωραιοκάστρου




Είναι ένα τριπλό έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης 55χρονος με κυνηγετικό μαχαίρι έσφαξε τον κουνιάδο του, τη σύζυγό του και τον μόλις 12 ετών ανιψιό του! Το μακελειό μάλιστα έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του θύματος με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να υποστεί σοκ.

Το τριπλό έγκλημα έγινε στη μία και μισή χθες το μεσημέρι της Παρασκευής (2/1/2015).
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι οικονομικές διαφορές φαίνεται πως χώριζαν τον 55χρονο δράστη του φρικτού τριπλού εγκλήματος με τον κουνιάδο του, ιδιοκτήτη πρακτορείου του ΟΠΑΠ. Αυτό φέρεται ότι ήταν το κίνητρο που τον ώθησε να ξεκληρίσει ολόκληρη την οικογένειά τους.
Ο Αθανάσιος Καμάρης, που τελευταία ήταν άνεργος και έκανε μεροκάματα ως ταξιτζής, ήταν οπλισμένος με πιστόλι και μαχαίρι όταν επισκέφθηκε τη μεζονέτα του αδελφού της γυναίκας του. Άγνωστο για ποιον λόγο, δεν χρησιμοποίησε το πυροβόλο όπλο κατά την διάρκεια του καυγά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες προτίμησε να κατασφάξει ολόκληρη την οικογένεια με το μαχαίρι σε μια πρωτοφανή επίδειξη αγριότητας.
Έπειτα από έντονο καβγά που είχε με το ζευγάρι, ο 55χρονος φέρεται να μαχαίρωσε πρώτα τον κουνιάδο του  Γιώργο Μακρόγλου, αμέσως μετά τη σύζυγό του και τελευταίο το 12χρονο αγοράκι τους που είχε «παγώσει» από τον τρόμο!
Το μαχαίρωσε με πρωτοφανή αγριότητα στον λαιμό και την κοιλιά.

Όταν βεβαιώθηκε ότι ήταν όλοι νεκροί, προσπάθησε με το ίδιο μαχαίρι να βάλει τέλος στη ζωή του, συνειδητοποιώντας ίσως το κακό που είχε σκορπίσει.
Όμως, δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον δεύτερο όροφο της μεζονέτας. Ωστόσο, το ύψος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο κι έτσι απλώς τραυματίστηκε. Σε κακή κατάσταση και βουτηγμένο στο αίμα -που, όμως, δεν ήταν δικό του- τον βρήκαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας, όταν ειδοποιήθηκαν από τους περίοικους.
Ο δράστης και επίδοξος αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Προς το παρόν, δεν έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς