2/3/15

Η λεξάντα της Ράγιου με τον Ταξίαρχο

ΑΔ Ιωαννίνων
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ. Παπιγκιώτης επί διακυβέρνησης ΝΔ δεν έκρυβε ποτέ τις προτιμήσεις του στις δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις του. Εδώ με την Νατάσα Ράγιου, σε γάμο στα Γιάννενα που συνέπεσε με το προσυνέδριο της Ν.Δ. Το ζήτημα τώρα είναι τι έπραξε ο Ταξίαρχος για την εξαφάνιση ενός παιδιού 20 ετών και γιατί αρχικά δόθηκε η υπόθεση στο ΑΤ Κατσικάς?

Ρεπορτάζ: The Best [Πάτρας]
Kουμπάρα και… προξενήτρα η πρώην βουλευτής Αχαΐας Νατάσα Ράγιου, η οποία πάντρεψε τη ξαδέλφη της νοσηλεύτρια Βασιλεία Ράγιου με τον Θάνο Μπασιάκο, πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας και εκπαιδευτής σε αεροσκάφη F-16. Ο Θάνος έρχεται συχνά στην Πάτρα και εκπαιδεύει πιλότους στην Ανδραβίδα.
Η κουμπαριά, λοιπόν, πρόεκυψε όχι μόνο λόγω της συγγενικής της σχέσης της Νατάσας Ράγιου με τη νύφη, αλλά κυρίως γιατί η πρώην βουλευτής συνέβαλε τα μέγιστα στη γνωριμία και το «δέσιμο» της σχέσης!
Ο γάμος έγινε στα Γιάννενα και μαζί και τα βαφτίσια του μωρού του ζεύγους, της μικρής Κωνσταντίνας.
Κουμπάρα στο γάμο η Νατάσα Θ. Ράγιουκαι νονά της μικρής η... Νατάσα Κ. Ράγιου- η αδελφή της νύφης και ξαδέλφη της πρώην βουλευτή, με την οποία έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο!
Μεταξύ των καλεσμένων ο αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων Ανδρέας Παπιγκιώτης, η διευθύντρια του firmani.gr Βίλιαν Στασινού, η γιατρός και εκπρόσωπος της τοπικής Ν.Δ Μαρία Κεφάλα κ.α.
Στη δεξίωση που ακλούθησε στο CEZARIA, επικράτησε βέβαια το γνήσιο ηπειρώτικο γλέντι, με ζωντανή μουσική και κυρίαρχο φυσικά το κλαρίνο.
Η κουμπάρα, μάλιστα, έσυρε πρώτη το χορό με ένα τσάμικο αλλά και με την «Ωραία Αιγιώτισσα».
Τρελό γλέντι μέχρι πρωίας, με πολλά χάπενινγκ, χορευτικά και άλλα, που επεφύλαξαν οι στρατιωτικοί φίλοι του γαμπρού, στο ζευγάρι.
Ο γάμος δεν μπορούσε να μην έχει και πολιτικό χρώμα, καθώς συνέπεσε με το Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα. Ήταν εκεί (στο ξενοδοχείο που έμεινε η Νατάσα Ράγιου ) για το συνέδριο οι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αντώνης Μπέζας, Σταύρος Καλογιάννης κ.α. με τους οποίους η πολιτευτής της ΝΔ, είχε συναντήσεις και επαφές.