27/7/15

Τακίμιασε με τον Ουκρανό

Τα 'χε στο μαγαζί του


Συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 28χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης,  (25.07.2015) το πρωί, εντοπίστηκε ο 28χρονος κατά το χρόνο που εξερχόταν από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στον 28χρονο ημεδαπό, στο κατάστημά του καθώς και στην οικία του.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 232,7 γραμμαρίων.
  • 2 ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους 22,6 γραμμαρίων
  • Το χρηματικό ποσό των 1.390 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες
  • ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας
  • κινητό τηλέφωνο
Επιπλέον στο ίδιο σημείο συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του , βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων .
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.