6/4/16

Άρπαξαν εικονοστάσι


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, οδήγησαν στη σύλληψη 41χρονου ημεδαπού στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 41χρονος το χρονικό διάστημα από 03-04-2016 το απόγευμα έως 04-04-2016 το πρωί διέρρηξε ένα παρεκκλήσι στον Πολύγυρο αφαιρώντας ένα εικονοστάσι.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων βρέθηκε χθες (04-04-2016) το πρωί σε δρόμο στην ίδια περιοχή, εγκαταλελειμμένο το εικονοστάσι με διαρρηγμένο το παγκάρι.

Ακολούθως, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε ο 41χρονος και συνελήφθη.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του προαναφερόμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία, μία τραπεζική κάρτα υπαλλήλου, μία συσκευασία με σκόνη ναρκωτικού δισκίου άνευ ιατρικής συνταγής, καθώς και το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε από το προαναφερθέν παγκάρι.
Επίσης, από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος το τελευταίο δίμηνο ενεργώντας κυρίως βραδινές ώρες και παραβιάζοντας τις πόρτες, διέπραξε επιπλέον 5 διαρρήξεις – κλοπές και μία απόπειρα διάρρηξης.
Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος διέρρηξε 3 γραφεία και 2 καταστήματα και επιχείρησε να διαρρήξει άλλο 1 γραφείο αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 815 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 970 ευρώ.