16/5/13

Ο ληστής του 1 εκατ. €

λ

Ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι ο ένας από τους δυο ληστές που λήστεψαν 1 εκατ. ευρώ το πρωί. Ο Επ.) CALA (Ον) KLEMENT του PULLUMB και της ELIDA , ο οποίος γεννήθηκε την 10-06-1988 στην Αλβανία δραπέτευσε ομαδικά από τις φυλακές
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που διέπραξαν σήμερα (16-05-2013) το πρωί ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λάρισα.
Ειδικότερα, περί ώρα 08.40, οι δυο δράστες εισήλθαν ως πελάτες στο εσωτερικό της τράπεζας και στη συνέχεια κρατώντας ο ένας όπλο (πιθανόν πιστόλι) και ο άλλος πολεμικό τυφέκιο τύπου «kalashnikov», απείλησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.
Οι δράστες διέφυγαν από παράθυρο του ημιώροφου της τράπεζας, απ’ όπου βρήκαν πρόσβαση σε ταράτσα νεοαναγειρόμενης οικοδομής.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών έχουν «στηθεί» αστυνομικά «μπλόκα» σε επίκαιρα σημεία του ευρύτερου οδικού δικτύου και έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος αριθμός εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών δυνάμεων, το έργο των οποίων συνδράμει ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες, εντοπίσθηκε ένα καμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 17-10-2011 από περιοχή της Αττικής. H συσχέτιση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με τη διαφυγή των δραστών της ληστείας διερευνάται.