17/6/16

Έτοιμη δουλειά για το Ανηλίκων


Τι είναι να έχεις κάνει Υπασπιστής στην Κατεχάκη!
Τα Τμήματα Ασφαλείας Αργυρούπολης και Ηλιούπολης έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά άλλος όμως πήρε τα εύσημα ... Και επί τη ευκαιρία, η καταγγελία γονέα για το διευθυντή του ΕΠΑΛ, πήγε περίπατο; ....
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης, εγκληματική ομάδα νεαρών, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε μαθητές. Συνελήφθησαν στις 14-6-2016, τρείς (3) ημεδαποί, μέλη της σπείρας, ηλικίας 19, 16 και 15 ετών.
Ειδικότερα, ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές, εντοπίσθηκε ένας εκ των ανήλικων συλληφθέντων, έξωθι σχολικού συγκροτήματος, να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από εξαμήνου και πλέον είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την διακίνηση κάνναβης σε ανήλικους μαθητές. Χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους ανήλικους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.
Από την έρευνα στην οικία του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση στους αρμόδιους Ανακριτές.