10/7/13

Ο Έλληνας που κατέκτησε την Αυστραλία

Η Παναχαϊκή, ο Κούγιας και ο Σαράκης

Το αφιέρωμα στον κ. Μακρή. Ο μεγιστάνας πό την Ελλάδα κουβαλά την σχετικά πρόσφατη απογοήτευσή του από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και την αγορά της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ που στη συνέχεια πούλησε στον Κούγια


Τις φουρτούνες που προκάλεσε στον κ. Μακρή η εξαγορά της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ κλήθηκε να επιλύσει ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης. Τους δυο άνδρες συνδέει  αμοιβαία εμπιστοσύνη

Ο Κώστας Μακρής πούλησε την ομάδα στον Κούγια αλλά τρόμαξε να ξεμπλέξει με τα ποδοσφαιρικά ...

Πριν λίγες ημέρες το Αυστραλιανό Κανάλι 9 στο δελτίο ειδήσεών του, προανήγγειλε τηλεοπτικό αφιέρωμα στη ζωή του Έλληνα μεγιστάνα Con Makris.

   O Έλληνας Κώστας Μακρής χαίρει την εκτίμηση και τον θαυμασμό των Αυστραλών, αφού έφθασε στη χώρα τους πάμπτωχος και πέτυχε σήμερα να συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους της ηπείρου. Ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων της Αυστραλίας αλλά και μαρίνων φιλοδοξεί τώρα να ανεγείρει ένα νέο εμπορικό κέντρο-ουρανοξύστη. Η ζωή του και η συναρπαστική πορεία του προς την κορυφή έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, γι’ αυτό και η Αυστραλιανή τηλεόραση εδώ και μήνες ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που ιχνηλατεί τη διαδρομή του.

   Αυτές τις ημέρες ο Κώστας Μακρής είναι στην Ελλάδα και ταξιδεύει στο Αιγαίο με το υπερπολυτελές yacht του. Συνταξιδιώτης του ο Έλληνας φίλος του, γνωστός δικηγόρος Παύλος Σαράκης.